Reguli generale de trecere a testului

Examen.md oferă posibilitatea de a simula trecerea unui test de matematică de clasa 7-12 la tema aleasă.

Pentru a trece un test este necesar să selectezi clasa, tema și nivelul la care dorești să treci testul. Sistemul generează aleatoriu un test din 12 itemi cu punctaj total de 54 puncte.

Imagine
Imagine

Structura unui item este următoarea: numărul itemului; condiția problemei; 12 imagini cu secvențe de rezolvate a itemului (doar câteva dintre aceste imagini reprezintă rezolvarea corecte); numărul de imagini corecte ce trebuie selectate.

Noi îți sugerăm să rezolvi testul aparte, la tine în caiet, apoi să mergi și să selectezi răspunsurile corecte. Citește cu atenție condiția problemei și rezolvă itemul pe o foaie de hârtie, iar mai apoi selectează prin click din cele 12 imagini acele imagini care ești sigur că reprezintă rezolvarea corectă a problemei. Dacă ai selectat o imagine din greșeală o poți elimina făcând click pe ea.

Imagine
Imagine

Rezolvă itemii fără a utiliza calculatorul, PhotoMath etc. NU alege căsuțele la întâmplare, acest lucru nu îți va da nici un rezultat obiectiv; alege căsuțele numai după rezolvarea făcută de tine în caiet. Poți naviga de la un item la altul și rezolva în ordinea care o dorești. După ce ai selectat imaginile care crezi că reprezintă rezolvarea corectă, click pe TERMINĂ TESTUL și vei afla punctajul și nota obținută la acest test.

Lucrează individual. Timp sugerat de rezolvare 180 min.

După trecerea testul și aflarea rezultatelor ai opțiunea de a trimite la poșta ta electronică acest rezultat. Introdu emailul tău și click pe butonul TRIMITE. Fiecare test pe care sistemul îl generează este unic. Poți trece/rezolva o infinitate de teste. Dacă ai cont creat pe site, atunci rezultatul ultimului test trecut va fi salvat automat în contul tău personal și vei putea să-l trimiți pe email. Dacă apar întrebări, nu ezita să ne scrii un email.

Succes!

Începe testul